Wat is narrowcasting?
Narrowcasting is het uitzenden van informatie op moderne beeldschermen. Narrowcasting is gericht op een specifieke doelgroep op een specifieke plaats. Narrowcasting kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier om naar binnen (eigen personeel) of naar buiten toe (klanten, bezoekers, patiënten) te communiceren!

Interne en externe communicatie
Narrowcasting vormt een mooie aanvulling op de communicatiemix en is een performante tool om de marketingstrategie te realiseren. De techniek kan eveneens ingezet worden als interne communicatietool. Via displays aan de ingang, bij de lift, in de refter of aan de drankenautomaat brengt een onderneming haar medewerkers bijvoorbeeld op de hoogte van onder meer beleidsinitiatieven, jubilea, nieuwtjes van de werkvloer en personeelsfeesten. Het scherm vervangt als het ware de interne nieuwsbrief.
Heeft u een idee voor een toepassing van narrowcasting in uw zaak of bedrijf? Bij HS Business geven we u graag een overzicht van onze eindeloze mogelijkheden.