Ontdek onze diensten


Waar kunt u van ons verwachten?

Wanneer u HS Business inschakelt voor het beheer van de IT binnen uw bedrijf zorgen wij ervoor dat al uw automatisering werkt. Dit behalen we omdat we korte, persoonlijke lijnen houden met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van uw wensen en bent u altijd op de hoogte van de IT werkzaamheden die wij verrichten voor u. Wij bouwen dan ook graag een persoonlijke en duurzame relatie op. Wij zijn namelijk de IT partner waar u altijd op kunt rekenen.Beveiligingscamera's

Onze passie voor techniek en kennis welke ontwikkelt is in de afgelopen 10 jaar maken het dat wij onszelf camera installatie specialisten mogen noemen. Al onze camerabewaking installaties worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u ook optimale ondersteuning bieden. Mede door het gebruik van enkel en alleen A merk materialen is het dat de tevredenheid bij onze klanten zeer groot is.


Narrowcasting

Narrowcasting vormt een mooie aanvulling op de communicatiemix en is een performante tool om de marketingstrategie te realiseren. De techniek kan eveneens ingezet worden als interne communicatietool. Via displays aan de ingang, bij de lift, in de refter of aan de drankenautomaat brengt een onderneming haar medewerkers bijvoorbeeld op de hoogte van onder meer beleidsinitiatieven, jubilea, nieuwtjes en personeelsfeesten..Software op maat

Standaard softwarepakketten bieden niet altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf. Voor bedrijven is het lastig om een softwarepakket te vinden dat perfect aansluit op de behoeften van het personeel en de organisatie. In zo'n geval kun je het beste kiezen voor software ontwikkeling op maat.


ICT Beheer

Als ondernemer is het van belang dat je altijd kunt werken en dat waar en wanneer je maar wilt toegang hebt tot de systemen en documenten. Daarom ondersteunen wij graag bij het optimaal beheren en onderhoud van de ICT-omgeving. Hierbij verzorgen wij de kantoorautomatisering, verhuizing, migraties, telefonie en back-up recovery bij calamiteiten.WIFI Marketing

Laat klanten inloggen op jullie WIFI met hun e-mailadres of via social media. Ons systeem slaat deze data op en versleutelt alles volgens de Europese regelgeving. Via het dashboard verstuur je automatisch verjaardagswensen, seizoensaanbiedingen of het nieuwe menu. Plan het in en ga verder met je dag!


Medewerkersportaal

Wil je de interne communicatie binnen jouw organisatie vereenvoudigen en de betrokkenheid van medewerkers verhogen? Met een medewerkersportaal faciliteer je niet alleen alle medewerkers maar zorg je ook voor efficiëntie door tijd- en kostenbesparing. Wil je graag een gebruiksvriendelijk medewerkersportaal laten bouwen? Kies dan voor HS Business!


 

Binnenkort..
Online & offline branding bij


Wat vinden onze klanten

  • Snel en service van hoge kwaliteit. HS Business is proactief en heeft mij veel geholpen tijdens de start van mijn eerste bedrijf.

    Royal Food Coner
  • Een griffel met een 10. O.b.v. mijn wensen heeft HS Business eerst een schets gemaakt en deze samen besproken Het eindresultaat was top volledig afgestemd op wat ik voor ogen had. Zowel het esthetische als het communicatieve is volledig naar tevredenheid. Kortom HS Business luistert naar en handelt o.b.v. de wensen van de klant.
    Arimas Bouw