Wie zijn wij?

Voor al uw IT oplossingen


Wij zijn een full-service IT dienstverlener voor bedrijven. Dat wil zeggen, dat u bij ons terecht kunt voor alle IT diensten die u nodig heeft in uw bedrijf. Hiermee nemen wij al uw IT zorgen uit handen. Zo leveren wij systemen, systeembeheer en IT diensten bij u op locatie. Hierbij leveren we echt maatwerk en voeren we precies de werkzaamheden uit die u nodig hebt binnen uw bedrijf.

Hierdoor bieden we voor elk bedrijf een slimme IT oplossing

Neem contact met ons op

Wij doen waar we goed in zijn


HS Business is een IT bedrijf dat is gevestigd in Weert. Wij zijn een full-service IT dienstverlener voor bedrijven. Bij HS Business kunt u terecht voor alle IT diensten die u nodig heeft in uw bedrijf. Wij nemen al uw IT zorgen uit handen. Zo leveren wij systemen, systeembeheer en IT diensten bij u op kantoor. Hierbij leveren we echt maatwerk en voeren we precies de werkzaamheden uit die u nodig hebt binnen uw bedrijf. Hierdoor bieden we voor elk bedrijf een slimme ICT oplossing. Wij zijn er voor jong- en oud ondernemers om al hun IT-zorgen te verlichten. Bij HS Business staan wij erop om pas te stoppen wanneer de klant 100% tevreden is! Wij doen elke keer ons uiterste best om alle wensen van de klant in vervulling te laten gaan, met succes! Heeft u problemen met uw IT? Bent u een starter en wilt u advies over uw IT omgeving?
Neem dan contact met ons op, onze mogelijkheden zijn oneindig!


Waar kunt u van ons verwachten?

Wanneer u HS Business inschakelt voor het beheer van de IT binnen uw bedrijf zorgen wij ervoor dat al uw automatisering werkt. Dit behalen we omdat we korte, persoonlijke lijnen houden met onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van uw wensen en bent u altijd op de hoogte van de IT werkzaamheden die wij verrichten voor u. Wij bouwen dan ook graag een persoonlijke en duurzame relatie op. Wij zijn namelijk de IT partner waar u altijd op kunt rekenen.

Wat vinden onze klanten

  • Snel en service van hoge kwaliteit. HS Business is proactief en heeft mij veel geholpen tijdens de start van mijn eerste bedrijf.

    Royal Food Coner
  • Een griffel met een 10. O.b.v. mijn wensen heeft HS Business eerst een schets gemaakt en deze samen besproken Het eindresultaat was top volledig afgestemd op wat ik voor ogen had. Zowel het esthetische als het communicatieve is volledig naar tevredenheid. Kortom HS Business luistert naar en handelt o.b.v. de wensen van de klant.
    Arimas Bouw